GELAATSVERZORGING VOOR HEM & HAAR  

Je huid in optimale conditie houden? Er blijvend “jong & gezond” uitzien? Dat kan! Wij verwennen uw huid met een professionele gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype. Een massage van gelaat, hals en decolleté zorgen voor een totale ontspanning. U gaat als herboren terug naar huis! 


Microdermabrasie

   

 

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een speciale methode van dermabrasie en op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen. De methode vereist geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving en is geschikt voor elk huidtype (ook de donkere) en elke leeftijd.

Hoe werkt microdermabrasie?
Tijdens de microdermabrasiebehandeling worden bij de oude behandelingen een fijne straal zandkristallen door middel van een vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. Deze kristallen 'zandstralen' zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling.

Waarvoor is microdermabrasie geschikt?
De microdermabrasie kan ingezet worden als een oppervlakkige peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid en bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën en actinische keratosen. Op een hogere stand is de microdermabrasie uitermate geschikt om littekens te behandelen. Acnelittekens kunnen tot 80% verbeteren. Ook de actieve acne kan effectiever behandeld worden met microdermabrasie dan met de manuele huidtherapeutische behandeling.

Lasercure Medical introduceert de VIORA PRISTINE
Microdermabrasie zonder zandkristallen !

Dit nieuwe moderne microdermabrasiesysteem maakt gebruik van diamanten behandelkoppen in diverse (spot)groottes.  Dit maakt hetwerken met de Pristine zeer eenvoudig, effectief en gecontroleerd.